Comment tout a commencé....

 

Marieke Selhorst (°06/10/1982) a eu une idée brillante pendant ses études de photographie à l'Académie des Arts Plastiques de Gand ! Ce concept lui permettrait de combiner son talent d'organisatrice avec sa passion pour la photographie et son envie d'aider les autres à aller de l'avant. Sous la devise "Vous ne vivez qu'une seule fois", elle a décidé de dire adieu à sa vie de bureau confortable après 10 ans afin de pouvoir vivre 4 mois au Sri Lanka et de développer davantage ses projets. En mars 2016, elle a ouvert L'Objectif.

 

En appliquant le principe de la sous-économie au secteur numérique, Marieke veut continuer à répondre à l'évolution continue du secteur numérique sans stimuler la société de consommation avec L'Objectif. Le but est de rendre le meilleur matériel accessible à tous, d'offrir aux créateurs plus de chances de succès et de promouvoir l'importance de la formation de l'image à un large public.

HOE KAN IK DEELNEMEN AAN DE VERKOOP?  

1. Je hebt een ondernemingsnummer of kan een onkostennota maken voor het bedrag van de verkochte afdrukken

2. Je bestelt voor 05.08 minimum 10 prints voor de printverkoop bij Het Objectief via onderstaande deelnameformulier. Kosten voor de prints zijn voor jou. Voor een A4 afdruk betaal je 10 euro en voor een A3 afdruk betaal je 17 euro. Prijzen zijn incl. btw. Verpakking bij verkoop wordt voorzien door Het Objectief en is inbegrepen in de prijs.

WAT NA HET INVULLEN VAN DIT FORMULIER? 

1. Het Objectief downloadt je foto's, inventariseert ze en maakt de afdrukken tegen start van de verkoop

2. Je ontvangt een factuur voor de gemaakte afdrukken die te betalen is voor de start van de verkoop. 

3. Het Objectief verkoopt de prints van 10 tem 16 augustus in de binnentuin. Je bent van harte welkom om ook te snuisteren in de bakken, maar je aanwezigheid is niet noodzakelijk.

4. Indien een bepaalde print is (uit)verkocht, maakt het Objectief mits jouw toestemming bijkomende exemplaren om te verkopen. Deze worden op het einde van de verkoop apart gefactureerd. 

5. Je ontvangt na de verkoopperiode een bestelbon met het bedrag en gegevens om je factuur of onkostennota te maken voor Het Objectief en zo de inkomsten van verkoop te ontvangen. De prints die niet verkocht zijn kunnen de week na de printsale afgehaald worden in Het Objectief voor eigen gebruik.

1.

Maak een selectie van het werk dat je ongelimiteerd wilt verkopen. 

2.

Pas de bestandnaam aan naar 

voornaam_naam_nr of titel_formaat_aantal stuks

vb. jeffrey_taelman_001_A3_2x

3.

Maak een WeTransfer link om je bestanden te downloaden.

4.

Vul het deelnameformulier op deze pagina in, voeg de WeTransfer link toe en verstuur je gegevens.

5.

Ontvang een factuur voor de kost van de afdrukken en betaal dat bedrag aan Het Objectief.

6.

Ontvang een bestelbon en maak een factuur of onkostennota voor Het Objectief.